Sözleşmeli Personel Alımı (Yedek) 2018 - 5
12 Temmuz 2018, Perşembe - 15:52
Güncelleme: 13 Temmuz 2018, Cuma - 09:00

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı sonuçlarına göre yapılacak alım için atanmaya esas evraklarını zamanında teslim etmeyen ve hakkından feragat eden adayların yerine yedek listeden sırasıyla alım yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, kazanan adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Asıl kazanan adaylardan istenen belgeler:

1-Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir)

2-Adli Sicil Kaydı (Resmî kurumlar için olması gereklidir.)

3-Vesikalık Fotoğraf (3 adet)

4-Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

5-Öğrenim Belgesi (Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı)

6-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu** (2 adet)

Kazanan asıl adayların istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına 19 Temmuz 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar evrakları şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar, haklarını kaybederler.

** Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu http://birimler.omu.edu.tr/birim/pdb/formlar linkinden formun arkasındaki belirtilen hususlara dikkat edilerek bilgisayar ortamında doldurulup en alt kısmı Personel Daire Başkanlığınca onaylanacaktır.

İletişim Bilgileri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı - 0362 312 19 19 / Dâhilî: 7210-7212-7222

Alım listesi aşağıdaki ekte sunulmuştur.

Ek Dosya(lar):