Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Bilgiç ile Tanıştı
06 Temmuz 2018, Cuma - 16:39
Güncelleme: 08 Temmuz 2018, Pazar - 15:25

Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve beraberindeki 14. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör Bilgiç ile makamında bir araya geldi. Ziyarete Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Yıldızlı da eşlik etti.

Ziyarette Başkan Kadir Gürkan, oda olarak uzmanlık alanlarıyla ilgili her konuda katkı ve katılımda bulunmaya hazır olduklarını belirterek Rektör Bilgiç’e misafirperverliğinden dolayı şükranlarını sundu.

Yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Rektör Bilgiç ise meslek örgütleriyle iletişim ve koordinasyonlarını Üniversite yönetimi olarak öncelikli gördüklerini vurgularken bu ilişkiden doğacak gücün Samsun ve ülkemize katkı sağlayacağını kaydetti.

Rektör Bilgiç, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.