OMÜ Öğrenci Konseyi İftar Yemeği Düzenledi
05 Haziran 2018, Salı - 09:33
Güncelleme: 05 Haziran 2018, Salı - 10:43

Öğrenci Konseyi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerini iftarda bir araya getirdi. OMÜ Öğrenci Yaşam Merkezi'nde düzenlenen iftar organizasyonuna; Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, öğretim elemanları ve öğrenciler  katıldı.

Yaklaşık bine yakın öğrencinin iftar yaptığı buluşmada konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul "OMÜ Öğrenci Konseyi olarak bugüne kadar daima öğrenci arkadaşlarımız için sosyal ve kültürel birçok program yapmaya çalıştık. Rahmetin, huzurun, bereketin adı olan Ramazan ayında aynı sofrada birlik beraberlik içinde OMÜ öğrencileri olarak buluşturan Allah'a hamdolsun. 4 gün boyunca sürecek iftarımıza hem kıymetli hocalarımız hem de öğrenci arkadaşlarımız davetlidir. Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediyesi ve OMÜ Rektörlüğümüze teşekkür ederim." dedi.

Öğrenci Konseyinin Kurupelit Kampüsü'ndeki iftar organizasyonu, 7 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.