OMÜ-TTO Tarafından TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü Düzenledi
01 Haziran 2018, Cuma - 11:27
Güncelleme: 01 Haziran 2018, Cuma - 11:27

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO), Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde "TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü" düzenledi.

Akademisyen ve sanayi firmalarının yoğun ilgi gösterdiği bilgi gününde, TÜBİTAK ARDEB programlarından bahsedilerek açık 40 çağrısı bulunan TÜBİTAK 1003 Programı kapsamında proje hazırlanması ile ilgili bilgi verildi.

Bilgi gününün konuğu TÜBİTAK Uzmanı Alper Güngör ise programların detaylarından bahsederek sorulan sorulara cevap verdi. Ayrıca programa başvuru süreçlerinde kullanılan ARBİS sistemine de detaylı olarak sunumunda yer verdi.

OMÜ-TTO Uzmanları Eda Beylihan, Nesligül Mısırlıgül, Onur Yavuz, Çağla Koyuncu ve Ergün Alver de programda hazır bulunarak bu süreçlerde katılımcılara OMÜ-TTO olarak sağlanan desteklerden bahsettiler.