2. Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Bitti
04 Nisan 2016, Pazartesi - 14:06
Güncelleme: 04 Nisan 2016, Pazartesi - 22:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından organize edilen, 2. Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi 3 Nisan Pazar günü yapılan törenle sona erdi.

25 Mart-3 Nisan  tarihleri arasında düzenlenen ve 48 saat süren eğitimde, en az beş yıl mesleki kıdeme sahip Hukuk Fakültesi mezunlarına temel hukuk bilgisi, teknik bilgi eğitimi ve uygulama eğitimi verildi.

OMÜSEM Eğitim Salonunda yapılan törende katılımcılar belgelerini Prof. Dr. Kurtman Ersanlı, Yrd.Doç. Dr. Ali Türkmen ve Yrd. Doç. Dr. Ali Ekin’den aldı.

3. Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi’ni 15 Nisan'da açmayı planlayan OMÜSEM, ön kayıt almaya başladı. Katılmak isteyenlerin OMÜSEM'İ 457 60 45 nolu telefonu arayarak veya http://sem.omu.edu.tr/ adresinden eğitim ile ilgili detaylı bilgi alabileceği bildirildi.