2018 Akademik Girişimcilik Sertifika Programı
22 Mayıs 2018, Salı - 13:41
Güncelleme: 22 Mayıs 2018, Salı - 13:41

Üniversitemiz tarafından yürütülen TÜBİTAK 1601 Girişimcilik projesi (www.omugirisimci.org) kapsamında yaz döneminde akademik personelimize yönelik Akademik Girişimcilik Sertifika Programı Ziraat Fakültesi Tarımsal Girişimcilik Ön Kuluçka Merkezinde (Başak Salonu karşısı) düzenlenecektir.

28 Mayıs- 8 Haziran 2018 tarihlerindeki program için 25 kişilik bir kontenjan bulunmaktadır.

Aşağıdaki linkte akademik takvimi verilen program için başvurunuzu 25 Mayıs 2018 tarihine kadar Proje Yürütücü Yardımcısı Araş. Gör. Nur İlkay Abacı ilkaysonmez55@gmail.com adresine e-mail ile bildirebilirsiniz.

Katılımcı seçiminde özellikle akademik girişimcilik yapmak isteyen, teknoparkta şirket kurmak isteyen ve kendi birimlerinde Girişimcilik dersi verecek akademik personellere öncelik verilecektir.

Prof. Dr. Kürşat Demiryürek

Proje Yürütücüsü