OMÜ 5. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi'nde
14 Mayıs 2018, Pazartesi - 15:25
Güncelleme: 14 Mayıs 2018, Pazartesi - 19:45

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Karabük Üniversitesinde düzenlenen 5. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi'ne katıldılar.

Bölüm öğrencilerinden Feyza Yaşar, Sinem Özdemir, Ayşenur Yıldız, Edanur Arslantaşlı, Büşra Özdoğan, Hatice Burgu, Bahar Baş; Öğr. Gör. İlkay Göktaş danışmanlığında OMÜ'yü temsil ettiler. OMÜ ekibi; "Aile Katılımlı Pedofili Eğitiminin Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Ailelerinin Pedofili Hakkındaki Bilgi Düzeyleri Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" ve "Okul Öncesi Öğretmenlerinin Fen Doğa Etkinlikleri Hakkındaki Görüşlerinin ve Eğitim Programında Fen Doğa Etkinliklerine Yer Verme Sıklıklarının Belirlenmesi" isimli çalışmaları ile kongrede yer aldılar.