Yabancı Dil Ediniminde Okullar Arası Öğrenci Dayanışması
14 Mayıs 2018, Pazartesi - 15:05
Güncelleme: 14 Mayıs 2018, Pazartesi - 19:52

Bafra Galip Öztürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri; öğretmenleri Pınar Gültekin eşliğinde, “Yabancı Dil Ediniminde Okullar Arası Öğrenci Dayanışması” projesi kapsamında, OMÜ Vakfı Kolejinin misafiri oldular.

Öğrenciler arasındaki etkileşimi, yabancı dil kullanarak artırmayı amaçlayan etkinlik, OMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nalan Kızıltan rehberliğinde düzenlendi.

Etkinlik kapsamında; OMÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü son sınıf uygulama öğrencileri ve OMÜ Vakfı Koleji İngilizce Zümresi iş birliğinde hazırlanan İngilizce drama ve müzikal gösterisi büyük beğeni toplarken Galip Öztürk Ortaokulu öğrencileri, sahnelenen drama gösterisi ve müzikalden büyük keyif aldıklarını dile getirdiler. İngilizcenin günlük hayattaki kullanımına uygun örneklerin Vakıf Koleji öğrencilerince dramatize edildiği gösteride ayrıca “Matilda” müzikalinden de kesitler sunuldu.

Doç. Dr. Kızıltan’ın yabancı dil öğreniminde bu tür etkinliklerin önemine dair aydınlatıcı konuşmasının ardından, Vakıf Koleji Müdürü Mustafa Kurt misafir öğrencilere hediyeler takdim etti.

Bafra Galip Öztürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Pınar Gültekin’in, iki okulun dayanışmasını simgeleyen kalp şeklindeki puzzle armağanını sunması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle program sona erdi.