Vezirköprü MYO Öğrencileri için Teknik Gezi Düzenlendi
14 Mayıs 2018, Pazartesi - 11:01
Güncelleme: 14 Mayıs 2018, Pazartesi - 20:57

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı bünyesindeki ikinci sınıf öğrencileri için Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünün desteğiyle Vezirköprü-Kunduz Ormanları'na teknik gezi düzenlendi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen teknik geziye; öğrenciler ve öğretim görevlilerinin yanı sıra, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak, Müdür Yardımcısı Levent Morkan ile Orman İşletme Müdürlüğü mühendisleri ve orman muhafaza memurları katıldı.

Gezi kapsamında, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü personeli, öğrencilerin eğitim hayatları boyunca aldıkları teorik bilgileri uygulamalı olarak göstererek mesleki tecrübelerini paylaştı.

Öğrencilerin mesleki kazanımlarını arttırdığı teknik gezi, başarıyla tamamlandı.