Hayattan Kareler Fotoğraflarla Hayat Buldu
10 Mayıs 2018, Perşembe - 16:52
Güncelleme: 10 Mayıs 2018, Perşembe - 22:28

“Hayattan Kareler-4” fotoğraf sergisi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesinde fotoğraf tutkunlarıyla buluştu.

Çarşamba Belediyesinin katkılarıyla bu sene dördüncüsü düzenlenen sergi, fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Volkan Toptaş, OMÜ Rektör Danışmanı ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çakın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Yılmaz, Yeni Medya ve İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nur Erdem, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını yapan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan "Fotoğraf sergisinin geleneksel hâle gelmesi öğrenciler için motive edici. Katılım sağlayan tüm konuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Sergide, Fotoğrafçılık Topluluğundan 13 öğrencinin kadrajına takılan fotoğraflar yer alıyor.

Haber : Açelya Kaynar