OMÜ Trabzon FSMAL Tercih Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu
10 Mayıs 2018, Perşembe - 15:54
Güncelleme: 10 Mayıs 2018, Perşembe - 21:17

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bu yıl 3.'sü düzenlenen Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi (FSMAL) Tercih Fuarı'nda liseli öğrencilerle buluştu.

Türkiye’nin farklı illerinden 20 üniversitenin temsilcisinin bulunduğu fuarın açılışına; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar ilçesi Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Millî Eğitim Müdürü Şükür Köse, okul yönetimi ile öğrenciler katıldı.

OMÜ stantı yoğun ilgi gördü

“Tercihim geleceğimdir, doğru tercih hayatımı kolaylaştırır” sloganı ile yola çıkılan FSMAL Tercih Fuarı'nda bir gün boyunca tüm üniversiteler, öğrencilerin üniversiteleri ve bölümlerini eksiksiz tanıyarak doğru seçim yapmaları adına birinci ağızdan bilgilendirmede bulundular. OMÜ standının da yoğun ilgi gördüğü fuarda ayrıca akademisyenler verdikleri seminerlerle meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken unsurlar ve bu konuda doğru seçim yapabilmenin kriterlerini de öğrencilerle paylaştılar.

Fuar bitiminde protokol üyeleri üniversite temsilcilerine tek tek plaket ve teşekkür belgelerini sunarken öğrenciler de hocalarıyla beraber horon teperek renkli görüntüler oluşturdular. Okul yönetimi de katılımcılara yönelik Trabzon’un tarihî bölgelerini tanıtan kısa bir gezi düzenledi.