"Dostluk ve Vefa"nın Kazananları Belli Oldu
09 Mayıs 2018, Çarşamba - 09:36
Güncelleme: 10 Mayıs 2018, Perşembe - 20:14

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM) Topluluğu tarafından Üstad Fethi Gemuhluoğlu anısına düzenlenen "Dostluk ve Vefa" konulu deneme yarışmasının ödül töreni, Eğitim Fakültesi Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi öğrencisinin Kur'an’ı Kerim tilavetiyle başlayan törene; akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan ADEM Topluluğu Başkanı Fahreddin Yüksel'in ardından Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Şaban Sağlık ve Prof. Dr. Yavuz Bayram, dostluk temalı birer konuşma yaparak Üstad Fethi Gemuhluoğlu ve eserlerinde de değindiler.

"Dostluk ve Vefa" konulu deneme yarışmasında birinci olan Ömer Tarkan Kaleli, ödülünü Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yılmaz Taşova'dan alırken, ikinci olan Umut Uzun'a ödülünü Eğitim Fakültesi Sekreteri Tevfik Yılmaz Demir, üçüncü olan Ecrin Aybat'a ise ADEM Topluluğu Başkanı Fahreddin Yüksel takdim etti.