Samsun MYO El Sanatları Bölümü Çalışmalarını Sergiledi
08 Mayıs 2018, Salı - 09:54
Güncelleme: 08 Mayıs 2018, Salı - 19:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencileri, ders programları kapsamında yaptıkları çalışmaları Samsun Meslek Yüksekokulu Fuaye Alanı'nda sergiledi.

Serginin açılışına; Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek,  Samsun Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Olcay Özışık Yapıcı, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Prof. Dr. İbrahim Halil Türker, El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ezgin Yetiş, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğr. Gör. Ezgin Yetiş, Öğr. Gör. Mustafa Türkmen, Öğr. Gör. Gülşen Bayrakdar, Öğr. Gör. Temel Şükrü Töre ve Öğr. Gör. Coşkun Yanar’n derslerinde yapılan eserlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştiren Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, sanatın önemini vurgulayarak sergide emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti.

Gün boyunca sergilenen çalışmaları inceleyen akademisyen, öğrenci ve veliler ise  beğenilerini dile getirerek sergiyi hazırlayanları kutladı.