Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi Ufuk Açtı
04 Mayıs 2018, Cuma - 19:28
Güncelleme: 07 Mayıs 2018, Pazartesi - 11:16

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eğitim Uzmanı Erhan Özbey tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) akademik ve idari personeline yönelik verilen "Risk Tabanlı Proses Yönetimi" konulu eğitim sona erdi.

Akademik ve idari personelinin değişen ülke ve dünya şatlarına adapte olabilmeleri için ciddi adımlar atıp önemli çıktılar elde etmeyi hedefleyen OMÜ Yönetimi, söz konusu eğitim ile Üniversitenin kalite yönetimi sürecine dinamizm katmış oldu.

Kalite sürecinde; değişen ve gelişen yönetim sistemlerine Üniversite bünyesindeki fakülteler, meslek yüksekokulları ve diğer birimleri dâhil edip tam adaptasyonun sağlanmasında baş gösteren sorunları bertaraf etmeyi amaçlayan Üniversite yönetimi aynı zamanda risk odaklı kurumsal bakış açısıyla da aktif olmayı hedefliyor.

2 gün boyunca süren eğitim boyunca Uzman Erhan Özbey genel olarak kalite standartları çerçevesinde proseslerin ve prosesler arası ilişkilerin belirlenmesi ve sistematik olarak doğru yönetilmesine ilişkin şartları aktarırken belirlenen proseslere ait risk ve fırsatların ele alınmasına yönelik metotlar hususunda bilgi paylaşımında bulundu.

Eğitimi veren OMÜ mezunu TSE Eğitim Uzmanı Erhan Özbey’e teşekkür eden Rektör Bilgiç kalite süreci yolculuğunda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayarak kurumsal yönetim kabiliyetini ve hizmet standartlarını daha yukarılara taşımak istediklerini dile getirdi.

Eğitimin programının sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise Erhan Özbey’e vermiş olduğu değerli ve ufuk açıcı bilgiler için şükranlarını sunup teşekkür belgesi ve Üniversite adına hediyeler takdim etti.