Vezirköprü MYO’da Vergi Bilinci Konferansı
04 Mayıs 2018, Cuma - 10:36
Güncelleme: 04 Mayıs 2018, Cuma - 10:36

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Metin Sağlam, Vezirköprü Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine "Vergi Bilinci" başlıklı konferans verdi.

Vezirköprü MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Vezirköprü MYO Müdürü Prof. Dr. Kemalettin Şahin, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Metin Sağlam; vergi ve bilinç kavramları, vergi bilinci kavramı, vergi çeşitleri, verginin vatandaş ve devlet açısından önemi ve neden vergi vermeliyiz gibi birçok konuda öğrencilere açıklamalarda bulunup bilgiler aktardı.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Doç. Dr. Sağlam’a, Müdür Prof. Dr. Kemalettin Şahin vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederek plaket takdim etti.