OMÜ Vakfı Kolejinde 23 Nisan Coşkusu
24 Nisan 2018, Salı - 15:49
Güncelleme: 24 Nisan 2018, Salı - 15:49

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Öğrencilerin sahnelediği halk oyunları ve koro gösterileri büyük beğeni toplarken, izleyenlerden tam not almayı başardı. Okul Müdürü Mustafa Kurt’un; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılı anısına yaptığı konuşmanın ardından, Vakıf Koleji öğrencilerinin gösterisiyle muhteşem bir kutlama yapıldı.

Kutlamada; 23 Nisan özel temalı resim sergisi, patlamış mısır, pamuk şekeri ve çeşitli armağanlarla misafir ve öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Vakıf Koleji bahçesinde veli ve öğrenciler için düzenlenen eğlenceli etkinliklerde çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.