Otomotiv Tasarım Yarışması
01 Nisan 2016, Cuma - 10:54
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:32

"Türkiye Otomotiv Sektöründe 5. Geleneksel Ar-Ge Proje Pazarı ve 5. Komponent Tasarım Yarışması"sektörde çalışan profesyoneller, araştırmacılar, akademisyenler, ilgili dallarda eğitim alan öğrenciler ve otomotiv tutkunlarını içine alan geniş bir kitlenin yaratıcı fikirlerini ortaya koyabileceği, "Ar-Ge Proje Pazarı" ve "Komponent Tasarım Yarışması" olmak üzere iki farklı etkinliği kapsıyor.

Otomotiv sektöründe Komponent Tasarım Yarışması, tasarım tutkunlarına kendi hayallerindeki tasarımları hayata geçirme keyfini yaşatıyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından, otomotiv sektöründe komponent bazlı yenilikçi ürünlerin geliştirilmesi ve tasarım etkinliklerinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen bu yarışmayla, otomotiv sektörü ve otomotiv kullanıcıları için yenilikçi tasarımların desteklenmesi amaçlanıyor.

"Komponent Tasarım Yarışması", üniversitelerin ilgili fakültelerinde okuyan lisans öğrencilerinin ve tüm tasarım tutkunlarının yarıştığı öğrenci-amatör katılımının yanı sıra, üniversite-kurum ve profesyonel kategorilerinde yarışma imkânı sunuyor ve  Profesyoneller ile Sanayicileri Bir Araya Getiriyor.

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından, T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğü ile 05-06 Mayıs 2016 tarihinde Tübitak MAM / Tüsside Gebze Yerleşkesi'nde düzenlenecek.

Komponent Tasarım Yarışmasında proje yüklemeleri için son başvuru tarihi 08 Nisan 2016’tır.

Detaylar İçin: http://goo.gl/25LG3 tıklayınız