Havza MYO Mezunları Öğrencilerle Buluştu
24 Nisan 2018, Salı - 11:24
Güncelleme: 24 Nisan 2018, Salı - 19:49

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğünün başlattığı "Mezun - Öğrenci Buluşması" etkinlikleri kapsamında, Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) mezunları öğrencilerle buluştu.

Havza MYO Konferans Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya; 1999 yılı mezunu İnşaat Mühendisi Ömer Göler, 2011 yılı mezunu iş adamı Zafer Gür, 2013 yılı mezunu iş adamı Kenan Yüksel, 2016 yılı mezunu Amisos Otel Genel Müdürü Kadriye Kara, 2016 yılı mezunu Ancera Termal Otel Muhasebe Müdürü Ali Zengin, 2017 yılı mezunu Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş adamı Erkan Acar ve 2018 yılı mezunumuz işadamı Kadir Kayan konuşmacı olarak katıldı.

İş hayatındaki tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin sorularını yanıtlayan mezunlar, mezun olduktan sonra yaşayacakları süreçle ilgili onlara yol gösterdiler.

Havza Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adem Asan ise günün anısına mezunlara birer plaket takdim ederek yoğun iş programlarına rağmen etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti.

Takdimin ardından etkinlik sona erdi.