Rektör Bilgiç Ünlü Haberci Nazlı Çelik’i Ağırladı
21 Nisan 2018, Cumartesi - 15:37
Güncelleme: 21 Nisan 2018, Cumartesi - 21:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak Samsun’a gelen Star TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

OMÜ’de 2 ayda bir düzenlenen Ondokuz Mayıs Söyleşileri kapsamında konuk olarak Üniversitemize gelen Star TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ile makamında bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Görüşmede, ünlü spiker Nazlı Çelik OMÜ’de bulunmaktan ve öğrencilerle yapacağı söyleşiden büyük bir mutluluk duyacağını dile getirdi.

Nazik ziyaretten ötürü şükranlarını sunan Rektör Bilgiç de konuğuna Üniversiteye ilişkin bilgiler verirken Üniversite olarak bu tür sosyal organizasyonlara önem verdiklerini ve Nazlı Çelik gibi mesleğinde örnek alınacak bir ismi üniversiteli gençlerle buluşturmanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti.

Görüşmenin ardından Rektör Bilgiç, konuğuna Samsun’un simgesi olan kristal ilkadım heykeli hediye etti.