Kadroya Geçen 126 İşçiden Rektör Bilgiç’e Teşekkür Yemeği
21 Nisan 2018, Cumartesi - 11:51
Güncelleme: 21 Nisan 2018, Cumartesi - 12:52

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında çalışan ve 2 Nisan'dan itibaren kadro alan işçiler, kadroya geçiş sürecinde göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve yönetimine  teşekkür etti .

Üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı bünyesindeki Orman ve Çevre Düzenleme Biriminde taşeron işçisi olarak çalışan 126 işçi, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve üst yönetimine bu vesileyle teşekkür yemeği verdi.

Yemeğe; Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan ile Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, ÖSYM Samsun İl Koordinatörü Prof. Dr. Nevzat Şahin, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep Durmuş ve davetliler katıldı.

Orman ve Çevre Düzenleme Biriminin yemekhanesinde düzenlenen programda konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç "Tüm işçilerimize kadroları hayırlı ve uğurlu olsun. Yoğun bir tempoda çalışan işçilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin aile dayanışması içinde çalışması, emek vermesi Üniversitemizde örnek olarak gösterilmektedir. Bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." sözlerine yer verdi.

Ardından çalışma sürecini tamamlayıp emekliye ayrılan işçiler Ferhat Balcı ve Nevzat Arslan'a, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından teşekkür belgesi ve fidan sertifikası verildi.