TVHB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Yazıcı’dan Nezaket Ziyareti
18 Nisan 2018, Çarşamba - 14:22
Güncelleme: 18 Nisan 2018, Çarşamba - 19:33

Veteriner Fakültesinin davetlisi olarak gerçekleştireceği söyleşi için Samsun’a gelen Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Sebahattin Yazıcı, kendisine eşlik eden Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya, Trabzon Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdür Yardımcısı Okan Barutçu ve Veteriner Hekim Önder Karadeniz ile birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e etkinlik öncesi nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Divan Üyesi Sebahattin Yazıcı konukseverliği için Rektör Bilgiç’e teşekkür ederek Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesinin; mesleğin saygınlığını arttıran fakültelerden biri olduğunu, gerek öğretim kadrosu gerekse Hayvan Hastanesi, laboratuvar, derslikler ve diğer hizmet birimleri ile öne çıktığını dile getirdi. Konuk Yazıcı OMÜ’ye, Rektör Bilgiç nezdinde Türkiye’nin önemli üniversitelerinden biri olarak başarı ve kolaylıklar diledi.

Konuklarına nezaketleri için şükranlarını sunan Rektör Prof. Dr. Bilgiç ise her türlü altyapısıyla ayakları yere basan, Hayvan Hastanesi ve klinikleriyle bölgede ve ülkemizde örnek bir Veteriner Fakültesi olmak adına aynı görevdaşlığı paylaşan akademik ve idari personel ile yollarına devam ettiklerine vurgu yaptı.

Ziyarette, Haysiyet Divanı Üyesi Sebahattin Yazıcı, Rektör Bilgiç’e ziyaret anısı olarak minyatür Akçaabat evi hediye etti.