TÜGVA’dan Rektör Bilgiç’e Ziyaret
06 Nisan 2018, Cuma - 18:18
Güncelleme: 06 Nisan 2018, Cuma - 18:18

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği Kadın-Aile Koordinatörü Özlem Temiz, kendisine eşlik eden Samsun Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Nazlı Taş ve Samsun Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Hakan Acar ile birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Koordinatör Özlem Temiz ve beraberindekiler, 20 Nisan’da “otizm” ile ilgili Üniversitede yapılacak panel hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi verirken bu etkinlikteki desteklerinden ötürü şükranlarını sundu.

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Prof. Dr. Bilgiç de otizm konusunda başta eğitimciler ve öğrenciler olmak üzere toplumun bütün kesimlerinde farkındalığın ve duyarlılığın arttırılması yönünde üzerlerine düşeni yapmak için her zaman hazır olduklarını vurguladı.