Öğrenci Konseyinden Afrin için Anlamlı Etkinlik
04 Nisan 2018, Çarşamba - 16:25
Güncelleme: 05 Nisan 2018, Perşembe - 09:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında şehit olan askerlere farkındalık oluşturmak amacıyla lokum dağıttı.

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüs kantininde kurulan stantta; Afrin’de şehit düşen askerlerimiz ve halen orada görevde bulunan Mehmetçik hakkında bilgiler verildi. Etkinlikte, öğrencilere vize sınavları öncesi lokum da ikram edildi.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan OMÜ Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Onur Şen, bu gibi etkinliklerle farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Etkinliğin OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığınca gerçekleştirildiğini belirten Şen “Afrin'de şehit olan Mehmetçiklerimiz ve şu an orada ülkemizin sınır güvenliği için çatışmada bulunan kahraman askerlerimiz için lokum dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu gibi etkinliklerle farkındalık yaratmak ve orada savaşan askerlerimiz için burada bir bilinç oluşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Onur Şen, etkinliğe katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta’ya, Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul’a ve etkinliğe katılan öğrencilere teşekkürlerini sundu.

OMÜ Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Enes Başar'ın da hazır bulunduğu etkinlik gün boyu devam etti.

Haber: Ünsal Karka