Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde Final Heyecanı
27 Mart 2018, Salı - 10:25
Güncelleme: 27 Mart 2018, Salı - 11:09

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde düzenlenen “3. Geleneksel Futbol Turnuvası”nda Palmiye Plus Futbol Kulübü (FC), Lawyerkuzen’i 8-7 yenerek şampiyon oldu.

3 grup 4 takım, 1 grup 3 takım şeklinde düzenlenen turnuvaya; İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan 15 takım katıldı. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar, bir üst tura yükseldi.

Turnuvanın favori takımlarından Palmiye Plus FC, final maçında rakibi FC Lawyerkuzen’i 8-7'lik skorla yenerek 500 TL’lik büyük ödülün sahibi oldu. İkinci olan FC Lawyerkuzen ise 300 TL’lik ödül almaya hak kazandı.

Turnuvanın organizatörlerinden Efe Toklar “2 hafta süren turnuvamıza ilgi yoğun oldu. Kampüsümüzde öğrenciler arasında dolu dolu futbol keyfi yaşandı. Organizasyonluğunu üstlendiğimiz turnuvayı güzel ve başarılı şekilde tamamladık. Umarım herkes eğlenmiştir.” dedi.

3.lük maçında ise Los Galacticos, rakip takımın maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip ilan edildi ve 100 TL’lik para ödülü aldı.

Haber: Cengiz Ortataş