OMÜ Vakfı 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu Yapıldı
26 Mart 2018, Pazartesi - 16:14
Güncelleme: 27 Mart 2018, Salı - 15:33

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı OMTEL Otel’de yapıldı.

Genel Kurula; Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Samsun Valisi Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ve Vakıf kurucu üyeleri katıldı.

Toplantı, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük’ün açılış konuşması ile başladı. Ardından divan başkanlığı için açık oylama yapıldı. Açık oylamada divan başkanlığına Avukat Refik Moral, başkan yardımcılığına Yeminli Mali Müşavir Fuat Katırcı, divan kâtipliğine ise İbrahim Meral ve Osman Demir seçildi.

Toplantıda OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, Vakfın faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra Vali Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili  Genel Kurula hitaben birer konuşma yaptılar.

Yapılan seçim sonucu OMÜ Vakfı yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Asıl Üyeler: Yedek Üyeler:

Prof. Dr. Halil Kütük

Prof. Dr. İsmail Aydemir

Prof. Dr. Bahtiyar Öztürk

Prof. Dr. Güray Erener

Doç. Dr. Erol Terzi

Prof. Dr. Adem Asan

Prof. Dr. Ayhan Dağdemir

Prof. Dr. Cüneyt Çırak

Prof. Dr. Birol Elevli

Yrd. Doç. Dr. Faruk Tan