MEB Yöneticileri Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
21 Mart 2018, Çarşamba - 14:05
Güncelleme: 04 Nisan 2018, Çarşamba - 09:19

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu ile Samsun İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette MEB Yöneticileri, Rektör Bilgiç ile fikir alıverişinde bulunup karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi hususunda nelerin yapılabileceğini ele aldılar. Konuklar görüşmede ayrıca OMÜ’deki değişim ve dönüşümü yakından takip ettiklerini belirterek bu gelişmelerin daimî olması temennisinde bulundular.

Rektör Bilgiç ise OMÜ’nün, Türkiye’nin önemli ve sembol üniversitelerinden biri olduğunu, Üniversite olarak eğitim-öğretimin niteliğini daha da yükseltmek doğrultusunda kararlı ve ısrarcı olduklarını vurgularken kalitenin geliştirilmesi ile ilgili çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü söyledi.