OMÜ Öğrencileri Şehitler için Çanakkale Yolunda
17 Mart 2018, Cumartesi - 22:12
Güncelleme: 17 Mart 2018, Cumartesi - 23:06

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi öncülüğü ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nezaretinde 140 öğrenci Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında Çanakkale’ye gidiyor.

Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul gezi ile ilgili yaptığı açıklamada: “Ceddimizin bizlere mirası olan ata yadigârı vatan toprağımız için 103 yıl önce verilen mücadelenin yıl dönümünde, Öğrenci Konseyi olarak öğrenci arkadaşlarımızı Çanakkale’ye uğurluyoruz. Tüm öğrenci arkadaşlarımızın hayırlısı ile gidip görevlerini ifa etmeleri ve kazasız belasız dönmelerini temenni ediyorum. Diğer öğrenci arkadaşlarımızla beraber yarın inşallah Üniversitemiz öncülüğünde tüm şehitlerimiz için yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Desteklerinden dolayı Rektörlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.