Vezirköprü MYO Öğrencileri Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda
15 Mart 2018, Perşembe - 16:26
Güncelleme: 15 Mart 2018, Perşembe - 16:39

6-11 Mart tarihleri arasında Samsun Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirilen TÜYAP Samsun 3. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na özel davetli olarak katılan Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri, kendilerinin tasarlayıp ürettiği mobilya ürünlerini fuarda sergileyerek Ondokuz Mayıs Üniversitesini (MYO) temsil ettiler.

Öğrencilerin “Yüreğini Koy” sloganı ile hareket ederek 2 haftalık süreçte kendi bütçe ve emekleri ile yaptıkları ürünler, firma yetkilileri ve katılımcılar tarafından beğeni kazandı.

Açılan Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon Programı standında, öğrenciler CNC’de (Computer Numerical Control – Bilgisayarlı Nümerik Kontrol) taramış oldukları resim çalışmalarını kendilerini ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun MHP Milletvekili Erhan Usta ve MOBİD (Samsun Mobilyacılar ve İş Adamları Derneği) Başkanı Erkan Malkoç’a takdim ettiler.

Ziyarette ayrıca katılım sağlayan protokol üyeleri her yıl düzenlemesi planlanan Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon Programının olması gerekliliğini, böylece sanayi-üniversite iş birliğinin daha da aktif hâle geleceğini dile getirdiler.