Terme MYO Öğrencileri Akdağ Gezisi Düzenledi
15 Mart 2018, Perşembe - 15:31
Güncelleme: 15 Mart 2018, Perşembe - 15:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü, vize sınavları öncesi öğrenciler ile Ladik Akdağ gezisi düzenleyerek moral depoladı.

Üniversitenin, Ladik Akdağ’da bulunan Kış Sporları Kayak Tesisi’ne yapılan gezide öğrenciler güzel ve eğlenceli vakit geçirdi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi geziyle ilgili "Öğrencilere yönelik bu tür etkinliklerin üniversite hayatında öğrenciler için oldukça faydalı olacak, gençlerin öğrencilik hayatının neşeli geçmesine ve öğrencilerin sosyalleşmesine katkı sağlayacaktır. Samsun ve çevresinde çok güzel tarihî ve turistik doğal alanlar var. Öğrenci odaklı eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra gençlerin öğrencilik yıllarındaki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını fazlasıyla önemsiyoruz.” diye konuştu.

Günübirlik yapılan gezide; Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, öğretim üyeleri ve öğrenciler yer alırken öğrenciler kayak yaparak bölgenin doğal güzelliklerini görme imkânı da buldular.