OMÜ Samsunlularla Birlikte 18 Mart’ta Şehitlerimiz için Yürüyecek
13 Mart 2018, Salı - 13:13
Güncelleme: 13 Mart 2018, Salı - 13:45

Haydi Samsunlular! Bu Pazar Şehitlerimiz İçin Yürüyoruz

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencisi, akademisyeni, idari personeli ve halkla birlikte 18 Mart Pazar günü saat 14:00'da vatanı için toprağa düşen şehitlerimize saygı için yürüyecek. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümünde Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nde düzenlenen yürüyüş ile vatanı ve milleti için şehadete hiç düşünmeden koşan şehitlerimizin aziz hatıraları rahmet, minnet ve saygıyla yâd edilecek.

Samsun şehir merkezinde İstiklal Caddesi'nde (Çiftlik) DSİ Samsun Bölge Müdürlüğü önünde başlayacak olan yürüyüş, Onur Anıtı’na (Atatürk Anıtı) çelenk sunumu ve saygı duruşu ile birlikte sona erecek.

Tüm kamu ve özel kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin ve halkın davetli olduğu yürüyüş Samsun Valiliğinin izniyle gerçekleştiriliyor. Üniversite ve toplum buluşmasının en özel örneklerinden biri olacak yürüyüşte Samsun kırmızı beyaza bürünecek.

OMÜ bu etkinlik ile şehitlerimizi saygıya ve şükranla anarken aynı zamanda "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" iradesini Samsunlularla birlikte güçlü bir biçimde diri tutacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, yürüyüşe tüm Samsunluların heyecan ve minnet duygularıyla katılmasını beklerken, etkinliğin duyuruları yerel ve ulusal basın, outdoor (dış mekân) çalışmaları ve www.omu.edu.tr ile Üniversitenin sosyal medya hesaplarından #Samsunşehitlerimiziçinyürüyor #omüşehitlerimiziçinyürüyor  bağlantılarıyla yapıyor.

“Şehitlerimiz İçin Yürüyoruz” etkinliğinin programı ise şöyle:

13:30 KORTEJİN İSTİKLAL CADDESİNDE TOPLANMASI (DSİ Bölge Müdürlüğü önü)
14:00 ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜNÜN BAŞLAMASI
14:40 ONUR ANITI'NA (ATATÜRK ANITI) VARIŞ VE ÇELENK SUNUMU