Terme MYO Öğrencileri Belediye Başkanı’yla Buluştu
07 Mart 2018, Çarşamba - 09:44
Güncelleme: 07 Mart 2018, Çarşamba - 10:45

"Yerel Buluşmalar” etkinliği çerçevesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Müdür Doç. Dr. Erol Terzi ev sahipliğinde Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile buluştu.

Akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımı ile Yüksekokul konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Terme’de yapılan ve yapılması planlanan eğitimsel, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere ilişkin Üniversite öğrencileri bilgilendirildi. Öğrencilerin talepleri ve sorularına cevap veren Başkan Kul, okulda olmaktan ve öğrencilerle buluşmaktan ötürü mutlu olduğunu ve daha yaşanabilir bir Terme için çalıştıklarını söyledi.

Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi de öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla gençlerin eğitim ve uygulama becerilerinin geliştirilmesinin öneminden bahsederken bu süreçte de yerel paydaşlarla kurulan iletişim ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı. Doç. Dr. Erol Terzi, ziyaretleri sebebiyle Başkan Şenol Kul'a teşekkür etti.

Başkan Kul, toplantı sonunda öğrencilerle birlikte okul yemekhanesinde yemek yiyerek okuldan ayrıldı.