Öğrenci Konseyi Şehit Ailesini Ziyaret Etti
06 Mart 2018, Salı - 10:24
Güncelleme: 06 Mart 2018, Salı - 10:24

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin’in Havza’daki baba evini ziyaret ederek ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Ziyarette öğrenciler ve şehidin ailesi duygu dolu anlar yaşarken, taziyelerini ileten Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul yaptığı konuşmada, “Vatan uğruna can vermiş, şehadete yürümüş tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Onların emanetleri son nefesimize kadar emanetimizdir. Vatanımız ve şanlı bayrağımız uğruna canımız ve kanımız helaldir. Rabbim ecdat mirası olan Anadolumuzda zalimlere fırsat vermesin; ülkemize uzanan kirli elleri ve onların zihniyetlerini kahreylesin. Şehit Hüseyin Şahin ve tüm aziz şehitlerimizin aziz ruhları şad; mekânları cennet olsun.” dedi.

Muhsin Oğul ziyarette şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin’in annesine Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını takdim etti. Öğrenciler de şehit Hüseyin Şahin için dualar okudu.