UHUK 2018 ve Başvuru Tarihi Hakkında
05 Mart 2018, Pazartesi - 16:03
Güncelleme: 09 Mart 2018, Cuma - 15:37

Havacılık ve Uzay ile ara kesiti olan bilim dallarında çalışan araştırmacıları, sivil ve askeri havacılık sektöründe hizmet veren ilgilileri bir araya getirebilmek amacıyla "UHUK 2018, VII. Ulusal Havacılık ve Uzay Konferansı" Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde, İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü işbirliği ile 12-14 Eylül 2018 tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirilecektir.

UHUK 2018, VII. Ulusal Havacılık ve Uzay Konferansı için bildiri özeti gönderme tarihi 19 Mart 2018 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır.

Konferansa ait güncel bilgileri http://www.uhuk.org.tr adresinden takip edebilirsiniz.
Katılımınız ve desteğinizden dolayı mutluluk duyacağımızı belirtir, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu :

Prof.Dr. Aydın Mısırlıoğlu  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Prof.Dr. İsmail H. Tuncer - Ortadoğu Teknik Üniversitesi
Prof.Dr. Adil Yükselen - İstanbul Teknik Üniversitesi
Prof.Dr. Ülgen Gülçat - İstanbul Teknik Üniversitesi

Not: Konferans bilgileri linkte sunulmuştur.

Ek Dosya(lar):