İletişim 29. Genç İletişimciler Yarışması’ndan Ödülle Döndü
02 Mart 2018, Cuma - 19:17
Güncelleme: 05 Mart 2020, Perşembe - 19:34

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün ilk mezunlarından Işıl Kaptan, 29. Genç İletişimciler Yarışması’nda “Yazılı Basın /Mizanpaj” dalında “Genç İfade Gazetesi Ağaca Oyulan Hayaller” adlı haberin sayfa tasarımıyla 3.’lük ödülüne layık görüldü.

Aydın Doğan Vakfı tarafından Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda düzenlenen ödül törenine OMÜ İletişim Fakültesini temsilen Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ile Yrd. Doç. Dr. Beste Nigar Erdem katıldı.

Işıl Kaptan, OMÜ Kurumsal İletişim Birimi altında faaliyet gösteren Basın Yayın Bölümünde 2 yıl kısmi zamanlı öğrenci olarak da çalışarak mesleki deneyiminin arttırdı.

42 üniversitenin İletişim Fakültelerinden “Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklam, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı” dallarında 1087 öğrencinin 917 çalışma ile katıldığı yarışmada, 25 üniversiteden 102 öğrenci 59 proje ile ödüle değer görüldü.

Törene;  Aydın Doğan Vakfı (ADV) Kurucusu ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Yeditepe Üniversitesi Kurucusu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Yağmur Şatana, ADV Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, ADV Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çamur, ADV Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Vural, Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Billur Ülger, Doğan Holding Genel Sekreteri Ayhan Sırtıkara, Hürriyet Gazetesi köşe yazarları Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin ve Deniz Zeyrek, Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, CNN TÜRK Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, Hürriyet Reklam Direktörü Zeynep Tandoğan, Hürriyet Dijital İçerik Koordinatörü Emre Kızılkaya, CNN TÜRK Haber Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav, Aslı Öymen ve Şafak Ongan’ın da aralarında bulunduğu Doğan Medya Grubu yöneticileri, duayen gazeteci ve televizyoncu merhum Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand, öğretim görevlileri ve finale kalan öğrenciler katıldı.