PEPEE’nin Annesi OMÜ Vakfı Kolejini Ziyaret Etti
27 Şubat 2018, Salı - 16:54
Güncelleme: 27 Şubat 2018, Salı - 18:48

Çocuklar tarafından çok sevilen Türk çizgi filmi PEPEE’nin yapımcısı Ayşe Şule Bilgiç (Şuşu), OMÜ Vakfı Kolejini ziyaret etti. Öğrenciler Ayşe Şule Bilgiç'i, PEPEE maskeleri ve yoğun sevgi gösterisi ile "Hoş geldiniz Ayşe Abla” diyerek çiçeklerle karşıladılar.

Çocukların yoğun sevgisi ve ilgisi karşısında duygulanan Bilgiç, bestelemiş olduğu Pepee’nin şarkılarını öğrencilerle birlikte söyledi.

Öğrencilerin büyük keyif aldığı etkinlikte çocukların meraklı sorularını da cevaplayan Ayşe Şule Bilgiç, OMÜ Vakfı Kolejini ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Bilgiç, gördüğü misafirperverlikten dolayı OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük’e, okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkürlerini ifade etti.