Lise ve Üniversite El Ele
27 Şubat 2018, Salı - 15:11
Güncelleme: 27 Şubat 2018, Salı - 18:48

Alaçam Meslek Yüksekokulu ile Alaçam Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında imzalan protokol çerçevesinde kararlaştırılan ilk çalışmalar başladı.

“Lise ve Üniversite El Ele Gençlikten Geleceğe” konulu proje kapsamında, Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesinin 10., 11. ve 12. sınıf Muhasebe Bölümü öğrencileri, Alaçam Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Yine protokol çerçevesinde öğrenciler, Alaçam Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek tarafından verilen "Girişimcilik" dersini izleme fırsatı yakaladı.

Dersin ardından Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek ve Müdür Yardımcıları, öğrencilere okulun ders programı ve içeriği hakkında bilgi verilerek Alaçam Meslek Yüksekokulunu tercih etmeleri hâlinde kazanacakları avantajları anlattı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Alaçam Meslek Yüksek Okulu yetkilileri, öğrencilerle sohbet ederek onların önerilerini de dinledi.

Alaçam Meslek Yüksek Okulu temsilcileri de Nisan ayı içersinde Alaçam Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenecek "Kariyer Günleri"nde katılarak okula ziyarette bulunacak.