OMÜ İstanbul'da Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’nde
26 Şubat 2018, Pazartesi - 14:52
Güncelleme: 26 Şubat 2018, Pazartesi - 18:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), İstanbul Esenler Belediyesi Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’nde yer aldı.

26 Şubat 2018 Pazartesi Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım ve kariyer fuarında İstanbul ve ilçelerden yaklaşık 10 bin öğrenci fuar alanını doldurdu. 36 üniversitenin temsil edildiği fuarda öğrenciler üniversite tercihleri ve meslek seçiminde akıllarına takılan önemli sorulara cevap aradı.

Akşama kadar süren fuarda OMÜ standı en çok ziyaret edilen ve bilgi alınan stantlardan biri oldu. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Ahmet Çakır gün boyunca öğrencilere OMÜ’nün akademik programları, eğitim olanakları ve kampüs hayatı ile ilgili bilgi verirken İletişim Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Hüseyin Temiz ise OMÜ’de öğrenci olmanın pek çok farklı yönünü paylaştı.