Rektör Yarılgaç ve Prof. Dr. Şen’den Nezaket Ziyareti
22 Şubat 2018, Perşembe - 16:07
Güncelleme: 22 Şubat 2018, Perşembe - 16:28

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Rektör Prof. Dr. Yarılgaç ile bir dönem Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünde de görev yapan ve hâlen Kastamonu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. Şen, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ile karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarete ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy da eşlik etti.

Rektör Bilgiç ziyaretten duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getirirken Üniversitedeki değişim ve dönüşümü konuklarıyla paylaştı.