Tıp Öğrencileri Sıralarını Özel Öğrencilerle Paylaştı
19 Şubat 2018, Pazartesi - 14:32
Güncelleme: 19 Şubat 2018, Pazartesi - 20:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri, “Benimle Sıranı Paylaşır mısın?” konulu proje kapsamında özel öğrenciler ile sıralarını paylaştı.

Öğretmenleri eşliğinde OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret eden minik öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri, sıralarını paylaştıkları Tıp Fakültesi öğrencilerine hediye etti.

Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Terzi’nin yaptığı ders sunumuna Tıp Fakültesi öğrencileri ile birlikte katılan öğrenciler, ziyaretleri sırasında Tıp Fakültesinin diğer birimlerini de ziyaret etme fırsatı buldu.

Samsun'un İlkadım İlçesinde bulunan Kazım Özdemir İlkokulu özel eğitim öğretmenleri Zeynep Selin Öztürk ve İlke Öztürk tarafından hazırlanarak Millî Eğitim Bakanlığı Maarif Hareketi kapsamında hayata geçirilen “Benimle Sıranı Paylaşır mısın?” konulu proje ile özel eğitim gören öğrenciler, okulda bulunan diğer öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yapıyor.

Sevgi, saygı ve hoşgörüyü artırmayı amaçlayan projenin çeşitli etkinliklerle bundan sonra da devam edeceği belirtildi.