Fransızca Dil Yeterlik Sınavı DELF-DALF OMÜ'de Yapılacak
12 Şubat 2018, Pazartesi - 18:56
Güncelleme: 12 Şubat 2018, Pazartesi - 18:56

Ankara Fransız Büyükelçiliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliğinde imzalanan protokol gereği, uluslararası geçerliliği olan Fransızca dil yeterlik sınavı DELF-DALF 14 Şubat 2018 tarihinde Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve UZEM iş birliği ile saat 10:00-12:00 arasında UZEM salonlarında yapılacaktır. Sözlü sınav ise 14 Şubat 2018 tarihinde 13:00-14:00 saatleri arasında Yabancı Diller Yüksekokulu salonlarında yapılacaktır.

Sınav ile ilgili detaylı bilgiye Fransız Kültür Merkezi ve Fransızca Dil Kursları Sorumlu Müdürü Hülya Öz, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıfat Günday, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nalan Kızıltan ile sınav sorumluları Okutman Tülay Tütüncü ve Okutman Demir Kara’dan ulaşabilirsiniz.