Kar Geldi Kayak Keyfi Başladı
24 Ocak 2018, Çarşamba - 14:47
Güncelleme: 09 Şubat 2018, Cuma - 10:39

Ladik Akdağ'da bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kış Sporları Merkezi, OMÜ personeli ve diğer kamu kurumlarının personeline sunduğu fiyatta herhangi bir artış yapmadan hizmet vermeye devam ediyor. Yıl boyunca açık olan tesis yoğun kar yağışının olduğu kış aylarında tam kapasite hizmet veriyor.

Tüm kamu personeli faydalanıyor

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinin eğitim programı dâhilindeki kayak eğitimine uygulama alanı olarak katkıda bulunmak amacıyla açılan tesis, aynı zamanda OMÜ başta olmak üzere diğer kamu kurumlarının personeline de; aileleriyle birlikte, beyaz bir sonsuzluk içinde, dağın zirvesinde, bulutlara dokunarak keyifli zaman geçirebileceği sıcak bir ortam sunuyor.

Şehrin yanı başında bir kayak merkezi

Şehrin hemen yanı başında bulunan turizm merkezine ulaşım oldukça kolay. Yaklaşık iki saatlik bir yolculukla ulaşılan tesisler, Ladik ilçesine sadece 6 km mesafede yer alıyor. Samsun'a 75 km uzaklıkta bulunan 1500 rakımlı Akdağ Spor ve Kayak Merkezi'nde Büyükşehir Belediyesine ait yaklaşık 1360 m uzunluğunda telesiyej hizmet veriyor.

Oda fiyatları değişmedi

Genellikle günübirlik ziyaretlerin yoğun olduğu Akdağ’da gecelemek isteyenler için Merkez'in konaklama ücreti OMÜ personel ve öğrencileri için gecelik 70 TL. Üç kişilik aile odaları ise gecelik 180 TL. Diğer kamu personeli için de 2 kişilik odalarda kişi başı 80, aile odaları ise 210 TL (3 kişi). Fiyatlara kahvaltı dâhildir.

Kışın ve karın tadını çıkarmak isteyen ziyaretçilerin, herhangi bir sıkıntı yaşamaması için önceden rezervasyon yaptırması gereklidir.

Rezervasyon için: (362) 771 21 68 Ediz Titiz (Akdağ)

Bilgi için:  (362) 457 60 46 / (362) 312 19 19  - 3320 (Konukevi)

Not:

1. Tesislerde kredi kartı ile ödeme alınamamaktadır. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen ziyaretçiler arzu ederlerse OMÜ Konukevi'nde ödeme yapabilmektedirler.
2. 2 Kişilik odalarda tek kişi kalınması durumunda oda fiyatının %50 fazlası uygulanır.
3. Aile odası fiyatı komple oda fiyatıdır.
4. 0-3 yaş çocuklar için konaklama bedeli alınmaz. 3-6 yaş çocuklar için ise  %50 indirim uygulanmaktadır.