Umre Organizasyonu
26 Aralık 2017, Salı - 12:56
Güncelleme: 26 Aralık 2017, Salı - 12:59

OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı olarak, 2018 Ocak ayı sömestir tatilinde  23 / 26 Ocak Gidiş , 30 Ocak dönüş olmak üzere  umre gezisi tertip etmekteyiz.

150 kişilik olması planlanan ve tüm öğretim elemanlarımızı, personellerimizi ve öğrencilerimizi kapsayan  bu umre organizasyonu için Samsun Çarşamba Havaalanından hareket edilecektir.

Özel bir tur ile yapılacak olan  Umre organizasyonunun ücreti tarifeli uçuşlar ile aynı olacaktır.

İlahiyat Fakültesi hocalarımızın rehberliğinde dolu dolu geçeceğini düşündüğümüz bu yolculuğa, arzu eden konuklarımız aileleri ile birlikte de katılabileceklerdir.

Davetimize katılmak isteyen konuklarımızın İlahiyat Fakültesi sekreterliğine ulaşmalarını rica ederiz.

İletişim : 0362 457 60 84 - 0362 312 19 19 / 6100

Prof.Dr. Metin YILMAZ