Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Tiyatro Performansı
22 Aralık 2017, Cuma - 13:35
Güncelleme: 22 Aralık 2017, Cuma - 13:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 4.Sınıf öğrencileri, “Tiyatro ve Drama Uygulamaları” dersi kapsamında Eğitim Fakültesi konferans salonunda tiyatro performanslarını gösterdiler.

İki gün süren tiyatro etkinliğine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Prof. Dr. Yavuz Bayram, akademisyenler, öğrenciler ve Fakülte dışından izleyiciler katıldı.

İlk gün “Bana Bir Şeyhler Oluyor” ve “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı tiyatro oyunlarını icra eden öğrenciler, oyunculukları ile göz doldurdu. İkinci gün ise sergilenen “Açelya”, “Şair Evlenmesi” ve “Paydos” adlı oyunlar için sahneye çıkan  öğrenciler, oyunculukları ile seyircilerden tam not aldılar.

Etkinliğe Oyunların sonunda oyunları yazan ve yöneten öğrencilere başarı belgesi ve Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Şeyma Büyükkavas Kuran’a çiçek takdim edildi.