Fenomenler Öğrencileri Coşturdu
21 Aralık 2017, Perşembe - 17:34
Güncelleme: 22 Aralık 2017, Cuma - 08:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Topluluğu tarafından ve Atakum Belediyesinin destekleriyle organize edilen “Fenomenler Üniversitemizde” etkinliği, OMÜ Eğitim Fakültesi B Blok’taki  Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını Gençlik Topluluğu Başkanı Ertan Atasayar yaparak gündem oluşturan etkinlikler serisine devam edeceklerini vurguladı.

Atasayar “6 yıllık bir kulübüz. Üniversitemizde gerçekleştirilmeyen birçok etkinliğe imza attık. Bunların arasında 3 medya ödül töreni, 4 gençlik kültür-sanat festivali, iletişim zirveleri, söyleşi, panel ve konserler vardı. Her etkinliğe üniversitemizde ev sahipliği yaptık. Bugün gerçekleştirdiğimiz ‘Fenomenler Üniversitemizde’ etkinliği ile birlikte 121. etkinliğimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

Videoları ile sosyal medyayı sallayan program konukları Veysel Zaloğlu ve Nalet Bebe lakaplı Ömer Bozdoğan salonu dolduran öğrencilere neşeli dakikalar yaşattı.

Sosyal medyada oldukça popüler olan Fenomenler, özellikle Instagram’da paylaştıkları videolarla milyonları kahkahaya boğup onların gönlünü kazanırken öğrencilerden gelen soruları da açık yüreklilikle cevapladılar.

Etkinlikte, Fenomenler hayat hikâyelerini, sosyal medya serüvenlerini ve bu platformda başarıyı yakalarken yaşadıkları tecrübeleri öğrencilerle paylaştılar.

Haber ve Fotoğraflar: Gökhan Çetin