Öğrenciler Hamsiye Doydu
21 Aralık 2017, Perşembe - 16:02
Güncelleme: 22 Aralık 2017, Cuma - 13:48

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi ve 19 Mayıs Belediyesi iş birliği ile Üniversitenin Ballıca Kampüsü’ndeki Hamsi Şöleni’nde öğrenciler hamsiye doydu.

Düzenlenen şölen ile birlikte öğrenciler final sınavları öncesinde moral buldular.

Etkinliğe; 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Mısırlıoğlu, Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Topaloğlu şölende yaptığı konuşmada “Biz öğrencilerimizin her türlü istek ve taleplerini dikkate alarak daima onların yanındayız. Hep beraber daha güzel etkinlikler yapmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bütün kampüslerimizi bu tür etkinliklere dâhil etmek istiyoruz”

Öğrenci Konseyi Muhsin Oğul ise “Konsey olarak sadece bir kampüsümüzü değil her kampüsümüzü bu şekildeki organizasyonların içine dâhil ederek kaynaşmayı sağlama gayesindeyiz, yeter ki bizler istekli olalım, yapılmayacak hiçbir şey yok. Bu vesileyle bütün öğrenci arkadaşlarıma önümüzdeki hafta başlayacak olan final sınavlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Etkinlik, müzik eşliğinde daha da renklenirken öğrenciler gönüllerince eğlenip moral depoladılar.