Genç Memur-Sen'den Rektör Bilgiç'e Ziyaret
14 Aralık 2017, Perşembe - 17:14
Güncelleme: 14 Aralık 2017, Perşembe - 17:55

Genç Memur-Sen Samsun Temsilcisi Ali Sarıalioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Eğitim Bir-Sen Üniversite Şubesi 2 Numaralı Şube Başkanı Yılmaz Taşova, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'i makamında ziyaret etti.

Genç Memur-Sen'in de paydaşlarından biri olduğu "Liseden Üniversiteye Doğru Tercih" isimli proje ile ilgili olarak gerçekleştirilen ziyarette, görüşler sunularak fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Sait Bilgiç, konuklarına ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı'yı da makamında ziyaret eden Genç Memur-Sen Samsun Temsilcisi Ali Sarıalioğlu ve beraberindekiler, Genel Sekreter Kabadayı'ya "İmanın ve İnancın Zaferi 15 Temmuz Destanı" isimli kitabı hediye etti.