Terme MYO’da Mezun-Öğrenci Buluşması
06 Aralık 2017, Çarşamba - 12:29
Güncelleme: 06 Aralık 2017, Çarşamba - 12:29

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğünün başlattığı "Mezun-Öğrenci Buluşması", Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Terme MYO Konferans Salonu’ndaki etkinlikte, okulun eski mezunları olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Atanur Topçu ve Mücahit Semiz öğrencilerle buluştu.

MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi; mezunların, okulumuzun en önemli paydaşlarından olduğunu vurgulayarak, eğitim hayatındaki teorik ve uygulamalı bilgilerin iş hayatında nasıl uygulanabilirliğinden iş hayatındaki tecrübelerin öğrencilerin kariyer gelişimindeki önemli etkilerine kadar geniş bir yelpazede katılımcıları aydınlatırken bu tür etkinliklerin önemine değindi.

İş hayatında oldukça başarılı bir kariyer edinen eski mezunlar Atanur Topçu ve Mücahit Semiz ise meslekteki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak öğrencilerin merak ettikleri sorulara cevap verdiler.

Meslekte en iyi olmaya çalışmanın, hedeflerimizi doğru belirlemenin, dürüst, girişimci, yeniliklere açık olmanın ve işimizi en iyi şekilde yerine getirmenin önemli kriterler arasında olduğuna dikkat çeken konuk mezunlar, her mesleğin başta zorlukları olsa bile zaman içinde güven kazanıp çok çalışarak güzel yerlere gelinebileceğini dile getirdiler.

Konuşmanın ardından Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, katılımcılara teşekkür belgelerini takdim ederek sunmuş oldukları değerli bilgiler için şükranlarını sundu.