İş'te Samsun'da OMÜ Projeleri Konuşulacak
05 Aralık 2017, Salı - 19:01
Güncelleme: 06 Aralık 2017, Çarşamba - 14:19
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Haber Medya Grubu ve Lovelet Sahne iş birliği ile Haberaks TV’de 15 gün önce ilk bölümü yayınlanan “İş’te Samsun” bu hafta ikinci bölümü ile ekranda.  Yapımcılığını ve sunuculuğunu Sinan Sallabaş’ın yaptığı programın canlı yayın konukları OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez.

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin de katılacağı canlı yayın 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek.

Program, Üniversite ile iş dünyası arasında iş birliğinin artırılmasına katkı sağlanması ve Üniversitede oluşturulan bilginin, iş dünyasına nasıl aktarılabileceği ve bunun nasıl kullanılabileceği üzerine kurgulanıyor.

Her iş adamının kendi tecrübelerini öğrencilere sunduğu ve OMÜ öğrencilerinin de sorularıyla interaktif hâle getirdiği program, bilgi ve tecrübe paylaşımına da olanak sağlıyor.

Şehrin ekonomik dinamiklerinin nasıl harekete geçirilebileceği ile ilgili sorulara cevapların aranacağı “İş’te Samsun” programı, OMÜ tarafından hayata geçirilen ve geçirilecek olan projelerin kamuoyu ile paylaşılmasında önemli bir araç.

Haberaks TV; Digitürk 219, D-Smart 155, Teledünya 131. kanaldan, Türksat 4A uydusundan ise 12457.5 frekansı, polarizasyon dikey (V) sembol 30000 değerlerini girerek izlenebilir.

TANITIM VİDEOSU