OMÜ Vakfı Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti
17 Kasım 2017, Cuma - 09:50
Güncelleme: 17 Kasım 2017, Cuma - 18:06

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı yönetimi,  Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ve üyeler yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Şehir ve üniversite birlikteliği için oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük “Ülkemiz, şehrimiz ve üniversitemiz adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek OMÜ Vakfı yönetimine başarılar diledi.

Ziyarette; OMÜ Vakfı Başkanı Başkan Prof. Dr. Halil Kütük, Prof. Dr. Bahtiyar Öztürk, Prof. Dr. Bozkurt Koç, Prof. Dr. İsmail Aydemir, Doç. Dr. Erol Terzi, Süheyla Erol, Haluk Irmak, Adem Gül ve Levent Başoğlu yer aldı.