YÖS Çalıştayı Protokolü Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
13 Kasım 2017, Pazartesi - 19:27
Güncelleme: 13 Kasım 2017, Pazartesi - 19:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç; OMÜ Uluslararası İlişkiler Biriminin UZEM Konferans Salonu’nda organize ettiği “Uluslararası Öğrenci Giriş Sınavı (YÖS) Çalıştayı”na katılan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Komitesi Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ile ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan Çetinkaya’yı makamında konuk etti.

Ziyarete; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ile Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı da eşlik etti.

Uluslararası Öğrenci Giriş Sınavı (YÖS) Çalıştayı’nın ardından konuklarıyla birlikte Rektörlük makamına geçen Rektör Bilgiç, ziyarette konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. OMÜ’nün eğitim-öğretim, araştırma geliştirme, sportif, sosyal ve kültürel altyapısı ve devam etmekte olan fiziki yapılaşma ve tramvay çalışması hakkında da konuklarına bilgi veren Rektör Bilgiç, kuşandıkları heyecan ve yakaladıkları tempo ile üniversitenin başarı grafiğini daha yukarılara taşıma azminde olduklarını vurguladı. Rektör Prof. Dr. Bilgiç, çalıştaya iştirakleri ve gösterdikleri nezaketten dolayı konuklarına şükranlarını sundu.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er ve beraberindeki heyet de yakın ilgisi ve konukseverliğinden ötürü Rektör Bilgiç’e teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Bilgiç, YÖK Yürütme Komitesi Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er ile ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan Çetinkaya’ya günün anısına hediye takdiminde bulundu.